Kasvohoidot Vantaalla Eloisassa kaikille ihotyypeille

Eloisassa saat nauttia monipuolisista kasvohoidoista, jotka sopivat kaikenlaisille ihotyypeille. Käytämme hoidoissamme kotimaista Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjaa, joka on täysin vegaaninen ja eläinkokeeton – täydellinen valinta vastuullista kauneudenhoitoa arvostavalle.

Ainutlaatuiset Ekopharma-kasvohoidot

Tarjoamme monipuolisia Ekopharma-kasvohoitoja, jotka on räätälöity eri ihotyyppien tarpeisiin. Valikoimassa on muun muassa kosteuttava ja kirkastava Marjamatka sekä ikääntymistä ehkäisevä Tyrni Anti-Age hoito.

Tarjolla olevat kasvohoidot:

 • EkoPharma Marjamatka: Klassinen kasvohoito, joka hyödyntää luonnon marjauutteita kirkastaen, kosteuttaen ja rentouttaen ihoa. Alkuanalyysin jälkeen valitsemme ihollesi sopivat tuotteet. Hoitoon kuuluu ihonpuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, erikoisnaamio ja hierontaa kasvoille, niskalle sekä hartioille.
 • EkoPharma For Men: Yksilöllinen kasvohoito, joka on suunniteltu erityisesti miesten iholle. Sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, lämpöhauteen kasvoille ja rentouttavan hieronnan sekä erikoisnaamion.
 • ELOISAN Täydellinen kasvohoito: Ylellinen hoito, joka alkaa rentouttavalla ylävartalon hieronnalla ja sisältää timanttihionnan tai ultraäänihoidon. Hoito räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja päättyy pitkään kasvo- ja päähierontaan.
 • Hetkessä ELOISAKSI Pikakasvohoito: Nopea kasvohoito, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Loistava tapa tutustua EkoPharman tuotesarjaan.
 • Nuoren Kasvohoito (10–17v.): Nuorille suunnattu kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoitovinkit.

Erikoiskasvohoidot:

 • EkoPharma Professional happohoito: Kemiallinen kuorinta, joka auttaa hoitamaan ikämuutoksia, pigmenttihäiriöitä, epäpuhtauksia ja aknea sekä tasoittaa ihon pintaa ja sävyä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kemiallisen kuorinnan, kulmien siistimisen, erikoisnaamion ja päähieronnan.
 • Karpalo Clear puhdistava kasvohoito: Syväpuhdistava hoito, joka on erityisen tehokas epäpuhtaalle iholle, auttaen tasapainottamaan ja kirkastamaan ihoa. Sopii myös aknesta kärsivälle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan aktiivihiilikuorinnan sekä kirkastavan ja ihoa avaavan kemiallisen kuorinnan, mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoaineiden imeytyksen, kulmakarvojen siistimisen, rauhoittavan ja virkistävän hoitonaamion sekä päähieronnan ja loppuvoiteet.
 • Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito: Erittäin kosteuttava hoito, joka elvyttää erityisesti kuivaa ihoa, jättäen ihon täyteläisen kosteutetuksi ja heleytetyksi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan ja uudistavan Vadelma Glow -kasvokuorinnan sekä kemiallisen kuorinnan, ihonpuhdistuksen, tehoaineiden imeytyksen, kulmakarvojen siistimisen, virkistävän ja kosteuttavan tehonaamion sekä päähieronnan ja loppuvoiteet.
 • Tyrni Anti-Age kasvo- ja dekolteehoito: Hoito uudistaa ja napakoittaa ihoa, ehkäisten valovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvokuorinta, kemiallinen kuorinta, naamio, sekä kasvo- ja dekolteen hieronta. Tyrnin kuningatarhoito tarjoaa täydellisen elämyksen aikuiselle iholle.
 • Ultraääni kasvohoito: Ultraäänellä tehtävä kasvohoito syväpuhdistaa ja elvyttää kaikkia ihotyyppejä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänilaitteella, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion, kevyen kasvohieronnan ja loppuvoiteet.
 • Timanttihionta kasvohoito: Timanttihionta kohentaa ihoa tehokkaasti – madaltaa juonteita, pienentää ihohuokosia ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, happokuorinnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteet. Parhaimpiin tuloksiin pääset sarjahoidolla.

BTB13 Mikroneulaus ja mesoterapia

 • BTB13 Mesoterapia Kasvohoito: Neulaton mesoterapiahoito kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, elvyttäen ihosoluja ja palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.
 • BTB13 Mikroneulaus ja Mesoterapia Kasvohoito (Kasvot ja kaula) / BTB13 Mikroneulaus ja Mesoterapia Kasvohoito (Kasvot, kaula ja decoltee): Tässä hoidossa yhdistyvät mikroneulauksen kollageenintuotantoa edistävät hyödyt ja mesoterapian ihoa täyteläistävät vaikutukset.

Jo ensimmäinen hoitokerta tuo näkyviä tuloksia, mutta parhaat ja pitkäkestoisimmat hyödyt saavutetaan 3–6 kerran sarjahoidolla.

Lue lisää mikroneulauksesta ja mesoterapiasta.

Lisäksi tarjoamme kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäyksiä sekä kasvohierontoja, jotka täydentävät kasvojen hoitoelämystä.

Lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä

Kasvohoidon yhteydessä voit valita myös seuraavia lisäpalveluita, jotka täydentävät hoitoelämystä:

Kulmien ja ripsien kestovärjäys:
 • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys
 • Henna kulmat ja muotoilu
 • Henna kulmat ja ripsien kestovärjäys

Henna-kasviväri on luonnollinen vaihtoehto kulmien kestovärjäykseen. Se ei ainoastaan värjää kulmakarvoja, vaan myös kiinnittyy ihoon, täyttäen mahdolliset aukot ja luoden tuuheamman ilmeen.

Hennan väri säilyy iholla 7–14 päivää ja karvoissa jopa kuusi viikkoa. Tarjoamme viisi eri sävyä, jotta löydät juuri sinulle sopivan värin.

Muut lisäpalvelut:
 • Kasvohieronta (15 min)
 • Kasvoalueen sokerointi
 • Lymfa-boots hoito jaloille

Miksi valita Eloisan kasvohoidot?

 • Asiantuntevat kosmetologit: Ammattitaitoiset SKY-kosmetologimme varmistavat laadukkaan hoidon.
 • Yksilöllinen lähestymistapa: Räätälöimme hoidot juuri sinun ihosi tarpeisiin.
 • Laadukkaat tuotteet: Käytämme hoitojemme yhteydessä vain tarkoin valittuja tuotteita.

Usein kysyttyä kasvohoidoista

Milloin kannattaa varata kasvohoito?

Kasvohoitoa suositellaan, kun haluat huoltaa ihoasi, parantaa sen kuntoa tai kun tarvitset hetken rentoutumista. Se on erinomainen tapa hoitaa erityisiä iho-ongelmia, kuten kuivuutta, ikääntymisen merkkejä tai epäpuhtauksia.

Mitä kasvohoidossa tapahtuu?

Kasvohoito räätälöidään aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan, ja se voi vaihdella palvelusta toiseen. Esimerkiksi “EkoPharma Marjamatka” -kasvohoito sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja ihon tarpeiden mukaista hierontaa.

Joissakin hoidoissa voidaan käyttää myös erikoistekniikoita, kuten ultraääntä tai timanttihiontaa, ihon kunnon parantamiseksi.

Miten valitsen sopivan kasvohoidon?

Kasvohoidon valintaan vaikuttavat ihosi tyyppi, sen kunto ja mitä toivot hoidon saavuttavan. Me Eloisassa autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvohoidon, joka vastaa ihosi tarpeita ja toiveitasi.

Kauanko kasvohoito kestää?

Kasvohoidon kesto vaihtelee yleensä 30 minuutista jopa 90 minuuttiin, riippuen valitsemastasi hoidosta ja siihen sisältyvistä toimenpiteistä.

Kuinka paljon kasvohoito maksaa?

Hinnat vaihtelevat valitun hoidon ja käytettyjen tuotteiden mukaan. Yksityiskohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme.

Varaa aikasi kasvohoitoon Vantaalle nyt

Ota hetki itsellesi ja varaa aika kasvohoitoon. Koe, kuinka ammattitaitoiset kosmetologimme parantavat ihosi kuntoa ja edistävät hyvinvointiasi.