Käsihoidot Vantaalla – Pehmeyttä ja kauneutta käsillesi Eloisassa

Tarjoamme Vantaalla monipuolisia käsihoitoja, jotka eivät ainoastaan kaunista käsiäsi, vaan myös rentouttavat ja hoitavat niitä. Käytämme laadukkaita tuotteita ja tekniikoita, jotka varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Käsihoitojen valikoima

Valitse suosikkisi laajasta käsihoitovalikoimastamme, joka sisältää niin klassisia manikyyrejä kuin erikoishoitoja. Jokainen hoito tarjoaa sekä kauneutta että hyvinvointia käsillesi.

  • Hemmotteleva manikyyri: Käsittely sisältää kynsien ja kynsinauhojen huolittelun, kuorinnan rentouttavan käsihieronnan ja lakkauksen. Tämä manikyyri on täydellinen tapa hemmotella käsiäsi ja antaa niille ansaitsemaansa huolenpitoa.
  • Hemmotteleva parafiini-manikyyri: Erittäin hellivä käsihoito sisältää kuorinnan, kynsien siistimisen, hoitolakan sekä hoitavan ja lämpimän parafiininaamion, joka tehokosteuttaa ja rentouttaa käsiäsi.
  • Minimanikyyri: Käsien pikakaunistus, johon sisältyy kynsinauhojen ja kynsien huolittelu, käsien kosteutus voiteella sekä kynsien kiillotus ja/tai hoitava lakkaus. Tämä palvelu soveltuu myös jalkahoidon yhteyteen.
  • Miesten manikyyri: Manikyyri, joka on suunniteltu erityisesti miesten käsiä varten. Sisältää kynsien hoidon, kynsinauhojen siistimisen ja kämmenten kovettumien hionnan. Lopuksi kosteuttava naamio ja kevyt hieronta.
  • Parafiinihoito käsille: Parafiinihoito on erityisen tehokas kuivan ihon hoitamiseen. Lämmin parafiini kosteuttaa ja hoitaa ihoa, tuoden samalla rentoutusta ja helpotusta kiputiloihin. Voit valita myös lisäpalveluna toisen palvelun yhteydessä.

Miksi valita Eloisan käsihoidot?

Eloisassa panostamme käsien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarjoamalla laajan valikoiman hoitoja, jotka edistävät käsien ihon terveyttä ja kauneutta.

Käytämme vain tarkoin valittuja, tehokkaita ja ihoystävällisiä tuotteita, joten voit luottaa siihen, että jokainen käynti on turvallinen ja miellyttävä kokemus.

Usein kysyttyä käsihoidoista

Milloin kannattaa tulla käsihoitoon?

Käsihoito on ihanteellinen, kun haluat piristystä käsillesi tai valmistautua erityistilaisuuteen. Se on myös erinomainen tapa rentoutua ja hoitaa käsiäsi säännöllisesti.

Kauanko käsihoito kestää?

Hoidon kesto vaihtelee 30 minuutista 50 minuuttiin riippuen valitsemastasi hoidosta.

Kuinka paljon käsihoito maksaa?

Hintamme vaihtelevat hoidon tyypistä riippuen. Yksityiskohtaiset hinnat löydät hinnastostamme.

Varaa aikasi käsihoitoon Vantaalle nyt

Anna käsillesi hetki hemmottelua ja huolenpitoa. Tutustu kattavaan valikoimaamme käsihoitoja ja varaa aika hoitoon, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.