Eloisassa tapahtuu

MAHTAVIA UUTISIA!

Koulutettu Hieroja Dean Elo aloittaa toimintansa Eloisassa keskiviikkoisin klo 13-20. Deanilla lisäksi Personal Trainer -koulutus sekä liikuntatieteiden opinnot.

Deanin palveluihin kuuluu klassinen hieronta, mobilisoiva hieronta, kuumakivihieronta ja kokonaisvaltainen Luxus-hieronta.

Lämpimästi tervetuloa Dean!

Käy katsomassa Deanin tutustumishinnat täältä.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Kosmetologipalvelut nyt Eloisassa!

Jalkahoitola Eloisa tarjoaa nyt myös kosmetologipalveluita. Kosmetologipalveluita tarjoaa tiimimme uusin tulokas Johanna Huhmarniemi. Tarjolla on mm. erilaisia kasvohoitoja, manikyyrejä, kuumakivihierontaa ja vielä sokerina pohjalla, sokerointeja koko keholle. ☺

Hoidoissa käytetään Suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan ekopharman tuotteita. Tuotesarja on hyvin siedetty, tehokas, vegaaninen ja eläinkokeeton.

Kosmetologipalveluita voit tilata myös jalkojenhoidon kanssa. Tämä säästää kiireisen ihmisen aikaa, kun voidaan tehdä kaksi hoitoa yhtäaikaa.

Muistathan että kosmetologipalveluita voi tilata myös Eloisan uuden Duo-hoidon kanssa! Kolmen hoitajan yhtäaikainen hemmottelu on sekä tehokasta että hauskaa!

Tervetuloa Eloisaan saamaan kauneutta ja hyvinvointia koko keholle ☺

Kosmetologin palveluihin pääset tästä.

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Nyt Duo-hoitoja Eloisassa!

Nyt Eloisasta voi tilata myös Duo-hoidon eli toisin sanoen kahden yhtäaikaisen hoidon jaetussa yhteistilassa. Duo-hoito sopii mainiosti esimerkiksi hemmoitteluhoitona kavereiden kesken sekä polttariporukoille. Tai kuten ensimmäiset Eloisan Duo-hoidon ottaneet asiakkaat, äiti ja tytär (tuleva morsian) tässä valmistautumassa kohti suurta päivää. Otettiinpa mukaan vielä kosmetologikin antamaan täydellisen pisteen hoidoille.

Pian palvelumme kasvaa vielä entisestään kun Eloisassa aloitamme hieronta- sekä kosmetologi palvelut. Tarjoamme myös näiden palveluiden merkeissä yksityistilaisuuksia ja niitä voitte tiedustella meiltä sähköpostitse info at jalkahoitolaeloisa tai soittamalla Eloisan vaihteeseen.

Tervetuloa hemmoiteltavaksi!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.

Jalkahoitola Eloisa on muuttanut uusiin tiloihin Kauppakeskus Tikkuriin!

Palvelemme nykyään osoitteessa Asematie 4-10 Tikkurilassa aivan Tikkurilan Juna-aseman kupeessa. Hoitola on Tikkurin ensimmäisessä kerroksessa ja tiloihin on luonnollisesti esteetön ja helppo pääsy!

Jalkahoitola Eloisa on samalla myös laajentanut toimintaansa melkoisesti! Olemme rakentaneet ja remontoineet uudet tilat jotta saisimme palvella juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Laajennuksen myötä voimme palvella teitä 4:ssä eri hoitohuoneessa. Lisäksi uusia Palveluita on tarjolla uusien työntekijöiden myötä, kuten Jalkaterapiaa ja hierontaa. Jatkossa kasvatamme Palvelutarjontaa entisestään.

Meille on suuri kunnia palvella juuri teitä entistä suuremmin ja tehokkaammin!

Lämpimästi tervetuloa uusiin tiloihimme!

Katso myös uusimmat päivitykset Facebook –sivuiltamme.