Mesoterapia ja mikroneulaus: Tehokas yhdistelmä nuorekkaampaan ihoon

Mesoterapia ja mikroneulaus ovat tehokkaita keinoja palauttaa ihon nuorekas hehku. Nämä kaksi hoitomuotoa voidaan toteuttaa yhdessä tai erikseen, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja yksilöllisistä tarpeista. Käytämme hoidoissa suomalaista BTB13 Medical -tuotesarjaa, jonka aktiiviaineet edistävät ihon uusiutumista ja parantavat sen laatua merkittävästi.

Mitä on mesoterapia?

Mesoterapia on lempeä, mutta tehokas kasvohoito, joka ei käytä neuloja. Hoitokynän avulla aktiiviaineet siirretään ihon syvempiin kerroksiin, mikä auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja vähentämään juonteita. 

Tämä hoitomuoto on ihanteellinen, jos haluat parantaa ihosi kuntoa ilman kirurgisia toimenpiteitä. Se kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun.

Entä mikroneulaus?

Mikroneulaus on hoitomuoto, jossa käytetään erityistä laitetta luomaan ihon pintaan tuhansia pieniä kanavia. Nämä kanavat auttavat hoitoaineita imeytymään syvälle ihoon ja edistävät ihon omaa uusiutumisprosessia. 

Mikroneulaus on erinomainen vaihtoehto, jos haluat vähentää juonteita, kiinteyttää löystynyttä ihoa tai parantaa aknearpia ja muita iho-ongelmia.

Yhdistelmähoidon edut

Kun mesoterapia ja mikroneulaus yhdistetään, saavutetaan monipuolinen hoitovaikutus, joka maksimoi molempien menetelmien hyödyt. Mikroneulaus valmistelee ihon mesoterapian tehoaineille, jotka voivat imeytyä entistä syvemmälle. 

Yhdessä nämä kaksi hoitoa kohentavat ihon laatua ja ulkonäköä nopeammin ja tehokkaammin kuin kumpikaan hoito yksinään.

Kenelle nämä hoidot sopivat?

Mesoterapia ja mikroneulaus ovat monipuolisia hoitomuotoja, jotka soveltuvat lähes kaikille ihotyypeille. Ne tarjoavat tehokkaita vaihtoehtoja niille, jotka haluavat parantaa ihonsa kuntoa ilman kirurgisia toimenpiteitä. 

Hoidot ovat erityisen hyödyllisiä, jos haluat vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä, tai korjata ihon epätasaisuuksia ja arpia. Ne sopivat myös erinomaisesti pigmenttimuutosten käsittelyyn ja antavat ihon näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammalta.

Hoitokertojen määrä ja tulokset

Optimaaliset ja kestävät tulokset saavutetaan yleensä 3–6 hoitokerran sarjalla, joka toteutetaan kahden viikon välein. Ensimmäinen hoitokerta voi jo näkyvästi parantaa ihon kuntoa, mutta toistuvat hoitokerrat varmistavat, että tulokset ovat tehokkaampia ja pitkäkestoisempia.

Tehokasta hoitoa ihollesi yksilöllisesti

Jalkahoitola Eloisassa otamme huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä!