Vartalohoidot Vantaalla – Virkistä ja hoivaa kehoasi Eloisassa

Eloisan vartalohoidot tarjoavat täydellistä rentoutumista ja huolenpitoa kehollesi. Olitpa etsimässä keinoa stressin lievittämiseen, ihon heleyttämiseen tai yksinkertaisesti hemmotteluun, meiltä löydät sopivan hoidon.

Monipuoliset vartalohoidot ja -hieronnat jokaiseen tarpeeseen

Meiltä löydät laajan valikoiman vartalohoitoja, jotka on suunniteltu tukemaan jokaisen asiakkaan hyvinvointia.

  • Hemmotteleva vartalohoito: Täydellinen kokovartalohoito sisältää kuivaharjauksen, joka kuorii ja pehmentää ihoa, sekä rentouttavan hieronnan, joka levittää vartalovoiteen syvälle ihoon. Soveltuu myös raskaana oleville.

  • Kasvohieronta rentouttaa sekä ihoa että mieltä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja EkoPharman luonnonkosmetiikan avulla tehtävän rentouttavan kasvohieronnan, joka parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

  • Kasvonalueen lymfahieronta: Erityisesti herkälle tai turvonneelle iholle suunnattu lymfahieronta, joka vähentää turvotusta ja aktivoi ihon toimintoja. Ihanteellinen ikääntyvälle iholle tai kasvoleikkauksen jälkihoitoon.

  • Rentouttava klassinen hieronta: Stressiä lievittävä ja rentouttava lempeä otteinen kokovartalohieronta. Oivallinen resepti kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Soveltuu myös raskaana oleville.

  • Hot Stone -kuumakivihieronta: Syvärentouttava hieronta, jossa yhdistyvät lämpimät kivet ja klassinen hieronta. Kivet luovuttavat lämpöä syvälle lihaksiin, lievittäen lihasjännityksiä ja stressiä.

Miksi valita Eloisan vartalohoidot?

Eloisassa tarjoamme hoitoja, jotka virkistävät sekä kehoa että mieltä. Käytämme vain laadukkaita tuotteita ja tehokkaita menetelmiä, jotta kokemuksesi meillä olisi mahdollisimman miellyttävä. Meiltä löydät monipuoliset hoidot, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja palautumaan arjen keskellä.

Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja siksi kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivan hoitoelämyksen.

Usein kysyttyä vartalohoidoista

Milloin kannattaa tulla vartalohoitoon?

Vartalohoito on ihanteellinen, kun tunnet tarvetta rentoutua ja hemmotella itseäsi, tai kun haluat hoitaa ja parantaa ihosi kuntoa.

Mitä odottaa vartalohoidolta?

Voit odottaa täydellistä rentoutumista ja kehon huolenpitoa. Hoidot sisältävät erilaisia tekniikoita, kuten hierontaa, kuorintoja ja erikoisnaamioita, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kuinka paljon vartalohoito maksaa?

Hintamme vaihtelevat hoidon tyypistä riippuen. Yksityiskohtaiset hinnat löydät hinnastostamme.

Varaa aikasi vartalohoitoon Vantaalla nyt

Kun kaipaat kehollesi ja mielellesi täydellistä rentoutumista ja huolenpitoa, varaa aika Eloisan vartalohoitoihin. Me Eloisassa odotamme innolla mahdollisuutta hemmotella sinua.