Upea katse ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä ja -muotoilulla

Eloisassa huolehdimme siitä, että ripsiesi ja kulmiesi kestovärjäys ja muotoilu tehdään huolella ja ammattitaidolla. Käytämme vain laadukkaita tuotteita ja viimeisimpiä tekniikoita, jotta voimme korostaa silmiesi ja kasvojesi parhaita piirteitä ja tuoda katseeseesi uutta hehkua.

Ripsien ja kulmien käsittelyt

Tarjoamme ripsien ja kulmien käsittelyyn palveluita, jotka täydentävät ja korostavat kasvojesi luonnollista kauneutta. Palveluvalikoimamme on suunniteltu vahvistamaan katsettasi ja helpottamaan jokapäiväistä meikkirutiiniasi.

  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu: Tämä käsittely elävöittää ripsesi ja kulmasi, korostaen silmiesi luonnollista kauneutta ja vähentäen tarvetta päivittäiselle meikille.
  • Lash Lift – Ripsien kestotaivutus ja -värjäys: Lash Lift kääntää ripset kauniisti ylöspäin antaen niille pituutta ja näyttävyyttä, joka kestää jopa 6 viikkoa. Saat näyttävät ripset ilman jokapäiväistä ripsivärin käyttöä.
  • Brow Lift – Kulmien kestomuotoilu ja -värjäys (laminointi): Brow Lift antaa kulmillesi upean muodon ja värin laminoinnin avulla. Se suoristaa kulmakarvat, antaa niille yhtenäisen suunnan ja tekee niistä täyteläisemmän näköiset. Hoito säilyttää kauniin lopputuloksen jopa 6 viikkoa.
  • Henna-kulmat: Henna-kulmien värjäys on luonnollinen ja pitkäkestoinen tapa saada kauniit ja täyteläiset kulmat. Henna värjää sekä karvat että ihon, tarjoten pitkäaikaisen lopputuloksen, joka kestää iholla 7–14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. Valikoimaan kuuluu 6 eri väriä, joten löydät varmasti juuri omaan ihosävyysi sopivan sävyn.

Voit valita joko ripsien tai kulmien kestovärjäyksen ja -muotoilun, tai yhdistää molemmat hoidot. Palveluidemme hinnat löydät hinnastostamme [linkki hinnastoon].

Miksi hoitaa ripset ja kulmat Eloisassa?

Asiantunteva henkilökunta: Kokeneet ammattilaisemme varmistavat, että saat juuri sinulle sopivan palvelun.
Laadukkaat tuotteet: Käytämme vain parhaita ja turvallisimpia tuotteita, jotka takaavat upean lopputuloksen.
Yksilöllinen palvelu: Kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin toivot.

Usein kysyttyä ripsien ja kulmien käsittelyistä

Milloin kannattaa varata ripsien tai kulmien kestovärjäys?

Kestovärjäys ja muotoilu ovat ihanteellisia, kun haluat korostaa katsettasi erityistilaisuuteen tai yksinkertaistaa päivittäistä meikkirutiiniasi.

Mitä eroa on Lash Liftillä ja ripsien kestovärjäyksellä?

Lash Lift taivuttaa ja nostaa omia ripsiäsi luoden näyttävämmän ilmeen, kun taas ripsien kestovärjäys tummentaa ripsiä antaen niille intensiivisemmän ja täyteläisemmän ulkonäön.

Voinko yhdistää kulmien värjäyksen ja muotoilun muihin kasvohoitoihin?

Kyllä, monet asiakkaamme valitsevat yhdistää kulmien ja ripsien käsittelyn kasvohoitoihin saadakseen kattavan kauneushoidon yhdellä käyntikerralla. Se on tehokas tapa päivittää koko kasvojen ilme.

Kuinka kauan ripsien ja kulmien kestovärjäys kestää?

Kestovärjäyksen tulokset voivat kestää jopa 4–6 viikkoa, riippuen ihotyypistäsi ja jälkihoidosta.

Onko kulmien laminointi turvallista?

Kulmien laminointi on turvallinen toimenpide, kun sen suorittaa koulutettu ammattilainen. Käytämme turvallisia ja hyväksyttyjä tuotteita, jotka ovat hellävaraisia iholle.

Miten valmistaudun ripsien tai kulmien kestovärjäykseen?

Saavu hoitoon meikittömänä ja varmista, että silmänympärysiho on puhdas. Jos sinulla on erityisen herkkä iho tai allergioita, mainitse siitä varatessasi aikaa, jotta voimme varautua käyttämään sopivia tuotteita.

Kuinka paljon ripsien ja kulmien käsittely maksaa?

Hintamme vaihtelevat hoidon tyypistä riippuen. Yksityiskohtaiset hinnat löydät hinnastostamme.

Varaa aikasi ripsien ja kulmien käsittelyyn nyt

Luo upea ja kestävä katse varaamalla aika ripsien ja kulmien kestovärjäykseen tai -muotoiluun. Me Eloisassa autamme sinua saavuttamaan juuri toivomasi ilmeen.