Jalkaterapia Vantaalla – Paranna jalkojesi hyvinvointia

Tarjoamme Jalkahoitola Eloisassa Vantaalla asiantuntevaa jalkaterapiaa, joka on suunnattu niin akuuttien kuin kroonistenkin jalkaongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Meidän pätevät jalkaterapeuttimme ovat valmiita tukemaan sinua matkallasi kohti parempaa jalkojen terveyttä.

Mitä hyötyä jalkaterapiasta on?

Jalkaterapia on keskeinen osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, ja se tarjoaa monia hyötyjä jalkojen terveydelle ja toiminnallisuudelle:

 • Lievittää jalkojen ja alaraajojen kipuja
 • Ennaltaehkäisee jalkojen rakenteellisia ongelmia
 • Parantaa jalkojen asentoa ja liikkuvuutta
 • Auttaa palautumaan jalkavammoista

Palvelumme

Tarjoamme Vantaalla monipuolisia jalkaterapiapalveluita, jotka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan:

 • Alaraaja-analyysi: Jalkaterapeuttinen arvio, asennon ja alaraajojen linjausten arviointi sekä jalkineohjaus.
 • Askelanalyysi: Kävelyn ja juoksun arviointi, joka sisältää askellustyypin, kuormituksen ja lihastasapainon analyysin. Huom! Saatavilla vain Myyrmäen hoitolassa.
 • Yksilöllinen harjoiteohjelma: Harjoitteet lihasten hahmottamiseen, voimistamiseen, vammoista toipumiseen tai alaraajojen virheasentojen korjaamiseen.
 • Yksilöllinen varvasortoosi: Suunnitellaan asiakkaan jalan mukaan ja valmistetaan pehmeästä silikonista. Ortoosit auttavat oikaisemaan varpaita, suojaamaan hiertymiä ja parantamaan jalkojen toiminnallisuutta. Ne ovat hygienisiä ja helppo puhdistaa vedellä. Varvasortoosia käytetään päiväsaikaan sukan kanssa ja se on suunniteltu esimerkiksi vaivaisenluun oikaisuun tai varpaanpään känsien suojaamiseen.
 • Yksilölliset elementtipohjalliset: Näitä pohjallisia käytetään jalkaterän virheasentojen korjaamiseen, jalkapohjan kuormituksen keventämiseen, ja ne toimivat myös tehokkaina iskunvaimentimina. Auttavat ehkäisemään kovettumia ja känsiä, ja ne ovat hyödyllisiä esimerkiksi vaivaisenluun, päkiäkipujen, kantapääkipujen, plantaarifaskiitin ja lattajalkaisuuden hoidossa.

Milloin jalkaterapiaan?

Jalkaterapiaan hakeutuminen on suositeltavaa, jos kärsit esimerkiksi seuraavista vaivoista:

 • Jalkojen kipu tai epämukavuus 
 • Jalkojen rakenteelliset ongelmat, kuten litteät jalat tai ylipronaatio
 • Jalkavammat tai leikkauksesta toipuminen

Miksi valita Jalkahoitola Eloisan jalkaterapiapalvelut?

Valitsemalla meidät, saat ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua, joka perustuu viimeisimpään tutkimustietoon ja hoitomenetelmiin. 

Meidän tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista hoitoa ja tukea jalkojen terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Jalkaterapiaa Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä

Palvelemme sinua kahdessa toimipisteessämme Vantaalla – Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Meiltä saat apua niin yksilöllisiin pohjallisiin, askelanalyysiin kuin muihin jalkaterapian palveluihin. 

Kokeneet jalkaterapeuttimme ovat täällä sinua varten, auttaen jalkojesi hyvinvoinnin ylläpidossa ja parantamisessa.

Usein kysytyt kysymykset jalkaterapiasta

Mitä jalkaterapiassa tehdään?

Jalkaterapiassa keskitytään alaraajojen terveyden ja toiminnallisuuden parantamiseen monipuolisten menetelmien avulla. 

Hoito voi sisältää esimerkiksi alaraaja-analyysin, askelanalyysin, yksilöllisten harjoiteohjelmien laatimisen, varvasortoosien valmistuksen ja yksilöllisten elementtipohjallisten sovittamisen. 

Jalkaterapia auttaa lievittämään kipua, parantamaan liikkuvuutta ja ennaltaehkäisemään jalkaongelmia.

 

Kuinka paljon jalkaterapia maksaa?

Jalkaterapian hinta riippuu valitusta palvelusta ja hoidon laajuudesta. Esimerkiksi alaraaja-analyysin ja askelanalyysin hinta on 80 euroa, yksilöllinen harjoiteohjelma maksaa 60 euroa, ja yksilöllisten elementtipohjallisten hinta alkaa 180 eurosta. 

Ajantasaiset tiedot hinnoista löytyvät hinnastostamme.

 

Mitä eroa on alaraaja-analyysilla ja askelanalyysilla?

Alaraaja-analyysi keskittyy alaraajojen ja pystyasennon yleiseen arviointiin ja linjausten tarkasteluun, kun taas askelanalyysi on tarkempi tutkimus kävelystäsi ja juoksustasi, erityisesti askellustyypin ja kuormituksen osalta.

 

Kuinka usein jalkaterapiaan tulisi hakeutua?

Jalkaterapian tarve vaihtelee yksilöllisesti. Joillekin riittää pari käyntikertaa yksilöllisten pohjallisten teon yhteydessä, kun taas toiset hyötyvät säännöllisistä seurantakäynneistä tai terapeuttisista harjoitteista.

Varaa aikasi jalkaterapiaan Vantaalle

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa jalkojen terveyttä ja hyvinvointia varaamalla aikasi jalkaterapiaan nyt.

Ota yhteyttä Jalkahoitola Eloisaan, ja me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jalkojesi hoitoon