Ammattimainen jalkahoito Vantaalla

Etsitkö jalkahoitoa Vantaalla? Jalkahoitola Eloisassa tarjoamme sinulle juuri sen, mitä jalkasi tarvitsevat. Meiltä saat monipuoliset jalkahoitopalvelut, jotka on suunniteltu tarpeisiisi. Kokeneet jalkahoitajamme ovat täällä auttamassa sinua.

Miksi jalkahoito on tärkeää?

Jalkahoito ei ole vain jalkojen ulkonäön parantamista; se on investointi hyvinvointiisi. Säännöllinen jalkojenhoito auttaa ennaltaehkäisemään monia jalkaongelmia, lievittämään väsymystä ja edistämään jalkojen terveyttä.

Jalkojenhoito on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, sillä se:

 • Edistää jalkojen terveyttä
 • Ehkäisee jalkavaivoja
 • Tarjoaa rentoutumista ja lievittää jalkojen väsymystä

Palvelumme

Me Eloisassa ymmärrämme, että jokaisen jalkojen tarpeet ovat yksilölliset. Siksi tarjoamme Vantaan toimipisteissämme laajan valikoiman jalkahoitopalveluita, joihin kuuluvat esimerkiksi:

 • Perusjalkahoito: Kattaa jalkojesi perustarpeet. Sopii kaikille, jotka haluavat pitää jalkansa kunnossa.
 • Vaativa jalkahoito: Syvällisempi hoito erilaisiin jalkavaivoihin, kuten sisäänkasvaneet kynnet, kynsisienet, känsät ja runsaat kovettumat. Tämä hoito on suunniteltu niille, joilla on useampia samanaikaisia jalkavaivoja.
 • Diabeetikon jalkahoito: Huolellinen ja turvallinen hoito, erityisesti diabeetikkojen tarpeisiin.
 • Luxus-jalkahoito: Ylellinen hoito, joka hemmottelee jalkojasi ja rentouttaa mieltäsi.

Lisäksi meillä on mahdollisuus tulla jalkahoitoon yhdessä ystävän tai läheisen kanssa. Duo-hoidossa voitte yhdessä nauttia rentouttavista palveluistamme, ja ajanvaraus onnistuu kätevästi puhelimitse.

Hinnastostamme löydät kaikki tarjoamamme palvelut. 

Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan jalkahoidon, soita tai lähetä meille viestiä ja vastaamme mahdollisimman pian.

Milloin jalkahoitoa tarvitaan?

Jalkahoito on suositeltavaa kaikille, ja se on erityisen tärkeää, jos sinulla on seuraavia jalkavaivoja:

 • Kynsi- ja jalkasieni: Jos kärsit kynsi- tai jalkasienestä, jalkahoito auttaa hallitsemaan oireita ja ehkäisemään tulehduksia.
 • Sisäänkasvanut kynsi: Tämä yleinen vaiva voi aiheuttaa kipua ja tulehdusta, ja sitä voidaan hoitaa tehokkaasti jalkahoidon avulla.
 • Syyliä, kovettumia ja känsiä: Jos sinulla on syyliä tai kovettumia, jotka aiheuttavat epämukavuutta tai kipua, jalkahoito voi auttaa poistamaan nämä ongelmat ja palauttamaan jalkojesi terveyden.

Lisäksi jalkahoito on hyödyllinen, kun:

 • Koet kipua kävellessäsi tai sinulla on muita jalkojen toimintaa haittaavia oireita.
 • Haluat pitää jalkasi terveinä, pehmeinä ja hyvinvoivina, erityisesti jos kärsit kuivista jaloista tai kovettumista.
 • Toivot ennaltaehkäisevää hoitoa jalkavaivojen välttämiseksi.

Jalkahoito tarjoaa myös loistavan tilaisuuden rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Miksi valita Jalkahoitola Eloisa?

Valitsemalla meidät, saat:

 • Korkealaatuista työtä: Meidät tunnetaan erinomaisesta palvelusta ja tuloksista.
 • Terveyttä edistävät palvelut: Kaikki tiimimme jäsenet ovat alansa koulutettuja ammattilaisia.
 • Kattavan palveluvalikoiman: Meillä on ratkaisu kaikkiin jalkojesi tarpeisiin.

Jalkahoitoa Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä

Palvelemme sinua kahdessa toimipisteessämme Vantaalla – Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Molemmissa toimipisteissä tarjoamme laajan valikoiman jalkahoitopalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. 

Oli sitten kyse yksinkertaisesta hemmottelusta tai erityistä huolenpitoa vaativista jalkaongelmista, meidän asiantuntijamme ovat valmiita palvelemaan sinua.

Myös jalkahoidon kotikäynnit

Ymmärrämme, että kaikilla ei ole mahdollisuutta saapua hoitolaamme. Siksi Jalkahoitola Eloisa tarjoaa myös koti- ja laitoskäyntejä Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa. Tämä palvelu on suunnattu erityisesti niille, jotka kaipaavat jalkahoitoa omassa kodissaan tai asuvat laitoksessa.

Kotikäynnit tehdään turvallisesti ja mukavasti asiakkaan omassa kodissa, ja ajanvarauksen voi tehdä kätevästi puhelimitse.

Usein kysytyt kysymykset jalkahoidosta

Mitä kuuluu jalkahoitoon?

Jalkahoitola Eloisassa tarjolla on erilaisia jalkahoitopaketteja, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin – perushoidosta hemmotteleviin ja erikoishoitoihin. 

Perusjalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien huollon sekä kovettumien ja känsien poiston, ja on täydellinen valinta säännölliseen jalkojen ylläpitoon. 

Erikoishoidot, kuten diabeetikon jalkojenhoito tai vaativampi jalkahoito, tarjoavat ratkaisuja erityistarpeisiin, kun taas hemmottelevat hoidot, kuten Luxus-jalkahoito, tarjoavat ylellistä rentoutusta. 

Tutustu tarkemmin eri hoitoihimme ja niiden hintoihin hinnastossamme.

 

Paljonko jalkahoito maksaa?

Jalkahoidon hinta riippuu valitsemastasi palvelusta ja hoidon laajuudesta. Jalkojen perushoidon hinta on alkaen 55 euroa. Tarkat hinnat löydät hinnastostamme.

Kuinka usein jalkahoitoa suositellaan?

Jalkahoitoa suositellaan säännöllisesti yleensä 4–8 viikon välein. Tämä voi vaihdella yksilöllisten tarpeiden ja jalkojen kunnon mukaan.

 

Voinko saada jalkahoidon, jos minulla on diabetes?

Kyllä, diabeetikoille suositellaan säännöllisiä jalkahoitoja. Diabeetikoille suunnatut jalkahoidot sisältävät erityistä huomiota jalkojen terveyteen ja riskien minimointiin. On tärkeää valita ammattilainen, jolla on kokemusta diabeetikkojen jalkojenhoidosta.

 

Kauanko jalkahoito kestää?

Jalkahoidon kesto riippuu hoidon tyypistä ja jalkojen tilasta. Tyypillisesti perusjalkahoito kestää noin 50 minuuttia, kun taas vaativammat hoidot kestävät noin 75 minuuttia.

Varaa aikasi jalkahoitoon Vantaalle nyt

Älä odota, kunnes jalkavaivat pahenevat. Varaa aikasi jo tänään ja anna jalkojesi nauttia ammattitaitoisesta hoidosta.