Kokonaisvaltaiset hoitopaketit – Hemmottelua ja hyvinvointia Eloisassa

Eloisa tarjoaa hoitopaketteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellinen yhdistelmä rentoutusta ja kauneudenhoitoa. Valitse useista hoitopaketeistamme se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi – oli kyse sitten jalkojen, käsien tai kasvojen hemmottelusta.

Valikoima hoitopakettejamme

  • Eloisat jalat ja Hehkuvat kasvot: Tämä paketti sisältää perusjalkahoidon lakkauksella ja lakan kotiin sekä pikakasvohoidon, joka kirkastaa ja heleyttää ihoasi nopeasti.
  • Eloisat jalat ja Hemmotellut kädet: Täydellinen yhdistelmä jalkojen ja käsien hoitoa. Sisältää perusjalkahoidon lakkauksella sekä hemmottelevan manikyyrin, joka pehmentää kätesi ja jättää ne kauniiksi.
  • Hehkuvat kasvot ja Hemmotellut kädet: Yhdistää pikakasvohoidon ja hemmottelevan manikyyrin, tarjoten sinulle sekä kirkkaamman ihon että huolitellut kädet.
  • Eloisat jalat, Hehkuvat kasvot ja Huolitellut kädet: Täydellinen hoitokokonaisuus, joka sisältää perusjalkahoidon, pikakasvohoidon ja käsien pikakaunistuksen. Tämä paketti tarjoaa kattavan hemmottelun jokaiselle osa-alueelle.
  • Bridal day / Polttaripaketti: Täydellinen hoitokokonaisuus morsiamelle ennen suurta päivää. Räätälöimme hoitopaketin toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton hemmottelupäivä sinulle ja ystävillesi.

Tutustu myös erityisesti miehille suunnattuihin hoitopaketteihin.

Miksi valita Eloisan hoitopaketit?

Eloisan hoitopaketit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista rentoutusta ja hyvinvointia. Ammattitaitoiset hoitajamme käyttävät laadukkaita tuotteita ja tekniikoita varmistaakseen, että jokainen hoito vastaa yksilöllisiä tarpeitasi.

Olipa kyseessä sitten erityinen juhla tai kaivattu arjen irtiotto, meiltä löytyy sopiva paketti.

Usein kysyttyä hoitopaketeista

Miksi valita hoitopaketti?

Hoitopaketti on ihanteellinen, kun haluat yhdistää useita palveluitamme ja nauttia kattavasta hemmottelusta. Se sopii erinomaisesti lahjaksi tai erityisten hetkien, kuten polttareiden tai syntymäpäivien, juhlistamiseen.

Miten voin räätälöidä hoitopaketin?

Voimme yhdessä suunnitella ja räätälöidä hoitopaketin toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitkä palvelumme sopivat parhaiten juuri sinulle tai lahjansaajalle.

Kuinka paljon hoitopaketti maksaa?

Hintamme vaihtelevat hoidon tyypistä riippuen. Yksityiskohtaiset hinnat löydät hinnastostamme.

Varaa aikasi hemmotteluun nyt

Nauti täydellisestä rentoutumisesta ja anna meidän huolehtia hyvinvoinnistasi. Varaa aikasi nyt ja koe Eloisan hoitopakettien tarjoama hemmottelu.